T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / ÇELTİK - Çeltik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çeltik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
03328712015
Belgegeçer
0
WEB
https://celtikcplisesi.meb.k12.tr
Adres
Selçuk Mahallesi 70208. Sokak No10 Çeltik/KONYA
Vizyon
1)Okulumuzda herkes bir sonraki gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 2)Yapılan ve yapılacak faliyetlerde geniş katılımlı, değişik fikirlere açık bireyler olsun. 3)Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü imkanı verdiğinin farkında olsun. 4)Okulumuzda çalışanlar ellerinden geleni değil gerekeni yapsınlar, bir işi yaparken gerekli özgüven ve cesaret yanlarında bulunsun. 5)Okulumuzda öğrenen ve öğretenler birlikte başarabilecekleri anlayışına sahip olsunlar ve birlikteliğinin gereğini yapsınlar. --------------------------------------------------------------------------------
Misyon
MİSYON İçinde yaşadığımız ülkemizin birlikte daha çok çalışarak, üreterek ve ürettiklerimizi yerinde kullanarak gelişeceğimiz ve zenginleşeceğimiz anlayışı içerisinde ülkesine ve milletine yararlı, çalışkan, üretken, özgüveni ve öz disiplini gelişmiş bireyler yetiştirerek, yapılan ve yapılacak faaliyetleri şeffaf bir doğrulukla, ekip ruhu anlayışı çerçevesinde gerçekleştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2013/2014 eğitim öğretim yılında sınava giren 25 öğrencisinden 11 tanesini lisans ,11 tanesini önlisans olmak üzere toplam 22 öğrencisini bir üst öğrenime taşımıştır. Son üç yılda üniversite sınavlarında başarılı bir grafik izleyen okulumuz ,TÜBİTAK 46.ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına üç proje ile katılmış, düzenlemiş olduğu sosyal ,kültürel ve sportif faaliyetlerle ,toplum hizmeti etkinlikleriyle örnek çalışmalar sergilemiştir. Tiyatro , masa tenisi ,futsal , kitap okuma etkinlikleri,çevre faaliyetleri,aile ziyaretleri,değerler eğitimi çalışmaları ,kitap okuma yarışmaları,mezuniyet töreni bunlardan sadece bir kaçıdır. İlçe ,il ve ülke düzeyinde düzenlene kültürel ve sportif yarışmalara katılmaya çalışan okulumuz güçlü öğretmen kadrosuyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktadır. 2019-2021 Eğitim-Öğretim yıllarında 1 öğrencimiz lisans (PDR), 5 öğrencimiz ise önlisans programlarına yerleşmiştir.
Öğretmen :17
Öğrenci :135
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1034
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:00-16:10
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
ANKARA,ESKİŞEHİR VE AFYONKARAHİSARA KESİŞİM NOKTASINDADIR. AKŞEHİR SİVRİHİSAR POLATLI VE EMİRDAĞ İLÇELERİ İLE ESKİŞEHİR VE KONYA İLLERİNE HER GÜN KARŞILIKLI MİNİBÜSLERLE SEFER SAĞLANMAKTADIR. (PAZAR HARİÇ ve DİĞER GÜNLER BİR GİDİŞ BİR GELİŞ SEFERİ YAPILMAKTADIR.)
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.OKULUMUZ ZORUNLU HİZMET BÖLGESİNDE BULUNMAKTA OLUP MERKEZ HİZMET PUANI 16, ZORUNLU HİZMET SÜRESİ 6 YILDIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine 190 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır